EU-kontroll i Sandnes og Stavanger

Vi er et godkjent verksted for EU-kontroll, uansett bilmerke og om du kjører bensin, diesel, hybrid eller elektrisk. Våre kontrollører er godkjente og har lang erfaring, og står personlig ansvarlig for å gjennomføre en grundig og nøytral vurdering av din bil.

  Sjekk frist for EU-kontroll her

  En EU-kontroll må ikke forveksles med en service. En EU-kontroll er rett og slett en sjekk av bilens sikkerhet, og utføres med formål om å finne ut om bilen din er i god nok stand til å ferdes i trafikken. En service er derimot en gjennomgang av de ulike komponentene i et kjøretøy, med tilhørende vedlikeholdsarbeid.

  Ved bestilling, så vil du få en automatisk påminnelse på SMS dagen før. Om ikke annet er avtalt, så leverer du bilen på morgenen kl 07.30. Ved innlevering av bil til EU-kontroll så er det fint om du finner frem vognkort, refleksvest, varseltrekant og ladekabel (elbil og hybrid) og legger det synlig i bilen.

  Etter kontrollen vil du få en rapport som beskriver resultatene av kontrollen. Ved påviste mangler tar vi en gjennomgang sammen og gir deg et kostnadsoverslag på hva som må utbedres for at bilen skal bli EU-godkjent.

  Dersom den blir EU-godkjent uten mangler, så vil du få en SMS fra oss når bilen er klar for å hentes.

  Ofte stilte spørsmål:

  Thanks for submitting the form!
  Oops. Something went wrong.

  Bestill EU-kontroll

  Informasjon om deg

  Informasjon om bilen

  Jeg ønsker å bli kontaktet på

  *Ved innsending av skjema samtykker du til at Gabriel Østråt Bil kan innhente og behandle dine personopplysninger som beskrevet ovenfor til å kommunisere med deg som kunde.
  TAKK FOR DIN BESTILLING.
  Vi vil behandle din bestilling så fort som mulig og vil ta kontakt med deg.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Thanks for submitting the form!
  Oops. Something went wrong.
  Ta turen innom oss for en hyggelig bilprat, enten du skal ha bilen på service, har fått skade eller trenger en nesten ny bil.