Service

Østråt Bil er et godkjent bilverksted og kan utføre service på de fleste bilmerker, enten du har elbil, hybrid, bensin eller diesel. Verkstedet vårt er en del av den renommerte Sjekkpunkt-kjedeni tillegg til at vi er et autorisert Peugeot-verksted med service og garantihåndtering.

  Ved bestilling, så vil du få en automatisk påminnelse på SMS dagen før. Om ikke annet er avtalt, så leverer du bilen på morgenen kl 07.30. Vi ringer deg eller sender en SMS om når bilen din er klar for henting samme dag. 

  • Vi sjekker bilens tekniske tilstand, med mål om at bilen skal være trygg og klar for nye turer. Dersom noe er utslitt eller nærmer seg slitt, så kan vi bytte slitte deler i tide før det blir trafikkfarlig.
  • Følger du servicer, så sikrer du at garantien opprettholdes og forlenger levetiden på bilen din.
  • Full servicehistorikk bidrar til å holde annenhåndsverdien oppe, da dette er svært viktig for en eventuell ny eier.

  Pris på service varierer både på bilmerke, modell, drivlinje, men også av alder og kjørelengde på bilen. Det er vårt ansvar å sørge for at bilens vedlikeholdsprogram følges.

  Fra-pris på service hos oss er kr 1790,-.

  Ofte stilte spørsmål:

  Thanks for submitting the form!
  Oops. Something went wrong.

  Bestill service

  Informasjon om deg

  Informasjon om bilen

  Jeg ønsker å bli kontaktet på

  *Ved innsending av skjema samtykker du til at Gabriel Østråt Bil kan innhente og behandle dine personopplysninger som beskrevet ovenfor til å kommunisere med deg som kunde.
  TAKK FOR DIN BESTILLING.
  Vi vil behandle din bestilling så fort som mulig og vil ta kontakt med deg.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Thanks for submitting the form!
  Oops. Something went wrong.
  Ta turen innom oss for en hyggelig bilprat, enten du skal ha bilen på service, har fått skade eller trenger en nesten ny bil.