Skift til sommerhjul hos oss

Det er endelig vår og tid for å skifte til sommerhjul på bilen din.

Vi skifter gjerne til sommerhjul for deg for kun kr 550,-.

Ettersom vi har fullt på dagtid, så inviterer vi herved til hjulskift på kveldstid mellom kl 16 - 19, på tirsdag 28. mars, tirsdag 11. april eller tirsdag 18. april.

Det vil gå slag i slag disse to ettermiddagene, og vi bruker ca 20 minutter pr bil. Da ser vi i tillegg over bremser, dekk og hjuloppheng - mens du kan sitte i vår nyoppussede kundekrok og nyte nytraktet kaffe.

Bestill tid på lenken under, og oppgi gjerne ønsket tidspunkt i kommentarfeltet.

Husk å ta med både sommerhjul og eventuelt ekstra hjulbolter dersom de er forskjellig fra vinter- og sommerhjul.

PS: Dersom du kjører på piggdekk, så er siste frist for å skifte hjul på første søndagen etter påske, som blir søndag 16. april. Ler mer her.

Bestill her

Gode dekktilbud

Har du gamle eller slitte vinter- eller sommerdekk? Da bør du benytte anledningen til å kjøpe nye dekk nå! Spør oss om pris for et godt tilbud.

Krav eller ei, vi anbefaler at man har minimum 3 mm mønsterdybde på sommerdekk og mimimum 4 mm på vinterdekk. Visste du forresten at dekk som er eldre enn 5 år har mistet mye av sin funksjon, selv om det er tilstrekkelig mønsterdybde?

Skifter du hjulene hos oss, så måler vi nøyaktig mønsterdybde og informerer deg om vi anbefaler å skifte.

Vindusviskere -15 %

Skift til nye vindusviskere på bilen din nå og få 15 % rabatt! Og du, vi skifter de gratis for deg, mens du venter.

Ta turen innom oss for en hyggelig bilprat, enten du skal ha bilen på service, har fått skade eller trenger en nesten ny bil.