Din forhandler og ditt verksted

Vi selger biler som aldri før! Flere av dere husker nyheten som fikk mye oppmerksomhet i februar 2020.

Østråt Bil har vært nybilforhandler og merkeverksted for Peugeot i nesten 40 år, helt frem til importøren av Peugeot i 2020 valgte å si opp en rekke forhandlerkontrakter rundt om i landet.

Etter oppsigelsen opplevde vi en massiv støtte i kommentarfeltene i avisene, i sosiale medier og i butikken. I tiden etter oppsigelsen ble kjent i media opplevde vi økt salg av biler, og vi fikk mange nye kunder på service og vedlikehold! Vi er rett og slett rørt! Tusen takk!

Vi er veldig takknemlige for støtten og tilliten, som bekrefter at lokal tilhørighet og tilstedeværelse betyr noe. For oss og for dere.

VI FORTSETTER SOM MERKEVAREVERKSTED!

Ja, du leste riktig. Vi fortsetter som merkeverksted og med originale deler for Peugeot!

Det betyr at alle eksisterende og nye kunder er velkommen til oss på samme måte som tidligere, enten du trenger service og vedlikehold eller en garantireparasjon. Vi lover at vi ta minst like godt vare på dere og bilene deres i fremtiden som vi har gjort til nå!

NYTT EVENTYR!

Når det gjelder salg, så er vi i startgropen på et nytt eventyr i Gabriel Østråt AS sin historie. Vi har vært gjennom slike endringer tidligere, og er veldig optimistiske og positive til fremtiden!

Ved hjulskiftkampanjen i oktober og november var det kun pent brukte biler utstilt i butikken! La du merke til det?

To av de var nesten nye biler som vi har importert fra en anerkjent Peugeot-forhandler i Tyskland. To av de solgte vi i kommisjon for kunder. Og resten var pent brukte biler som vi hadde for salg.

Det er dette vi satser på, og aktivt vil tilby i fremtiden. Nemlig flotte, pent brukte biler i en folkelig prisklasse. Mange av disse bilene vil naturligvis være Peugeot. I tillegg vil vi skaffe til veie attraktive biler fra andre bilmerker. Og familiebiler.

Og har vi ikke drømmebilen din på lager eller på vei inn så strekker vi oss langt for å skaffe den – nærmest på bestilling fra dere!

SJEKKPUNKT-VERKSTED

Vi utvider tilbudet og ønsker alle bilmerker og årsmodeller velkommen til å ta service, vedlikehold og reparasjoner hos oss.

Vi har mekanikere med lang erfaring fra en rekke bilmerker, som gleder seg til å ta imot oppdrag både på Peugeot og andre biler. Gabriel Østråt er nemlig blitt en del av den renommerte og veldrevne Sjekkpunkt-kjeden, som bistår oss med alt vi trenger av utstyr, verktøy og tekniske kurs.

Med dette som utgangspunkt så ønsker vi alle våre kjente og nye kunder hjertelig velkommen til oss, enten du vil kjøpe en flott brukt bil eller trenger å ta service og vedlikehold på bilene dine.

Med vennlig hilsen

Oss i Gabriel Østråt AS

Ta turen innom oss for en hyggelig bilprat, enten du skal ha bilen på service, har fått skade eller trenger en nesten ny bil.