Østråt Bil søker bilmekaniker

Vil du bli en del av gjengen vår? Trives du i et mindre og uformelt arbeidsmiljø der vi tar vare på hverandre og vil hverandre vel?

De siste 3 årene har vi hatt ca 2-4 ukers ventetid, nesten uten unntak. Nå trenger vi en ny bilmekaniker som kan springe sammen med oss. Du vil bli en verdifull ansatt hos oss, der du skal ta service, EU-kontroll, reparasjoner og feilsøking på mange ulike bilmerker og modeller.

Fun facts

  • Bilbestanden vår er på 3248 biler
  • 50,8 % av bilene hos oss er 6 år eller eldre
  • 19,8 % av bilene er bensin
  • 63 % av bilene er diesel
  • 15,6 % av bilene er elektriske
  • Resten er diesel/hybrid og bensin/hybrid

Hvorfor oss?

Våre ansatte har en gjennomsnittlig ansiennitet på 13,5 år, og en snittalder på 42 år. På verkstedet har vi 8 ansatte, derav en lærling og to som jobber rotasjon. De fleste mekanikerne våre har vært hos oss helt siden de tok fagbrevet. Med det som bakgrunn tør vi å påstå at våre ansatte trives og har det kjekt på jobb. Hos oss er det uformelt arbeidsmiljø, høyt under taket og kort vei fra beslutning til handling. Og ikke minst god og positiv stemning. Derfor er det svært viktig at vår nye mekaniker er en positiv person som verdsetter et godt arbeidsmiljø, og som samarbeider godt med kollegaer.

Er dette deg?

Vi søker fortrinnsvis etter en mekaniker med fagbrev og 3-5 års erfaring, og PKK godkjenning er en fordel. Men dette er ikke et krav. Dersom du har rett bakgrunn og har kjenner at du har LYST til å jobbe hos oss, så må du ta kontakt for en uforpliktende prat. Andre egenskaper vi ser etter er kvalitetsbevisst, strukturert og effektiv. Vi tar det som en selvfølge at du har førerkort klasse B og gode datakunnskaper.

Vi kan tilby

Vi kan tilby gode betingelser til rett person, gode forsikrings- og pensjonsordninger og sosiale happenings som lønningspils, sommerfest, julebord, tur en gang i ny og ne. En årlig bonusutbetaling kommer på toppen, dersom vi klarer å levere et godt overskudd.

Ble du litt nysgjerrig nå? Sving innom oss da vel, eller ring Olav på telefon 900 74 442.

Ønsker du å søke på stillingen?

Om oss

Gabriel Østråt Bil er en bilforhandler lokalisert på Vibemyr i Sandnes. Hos oss jobber det 15 ansatte fordelt på bilsalg, delelager, administrasjon, karosseri og verksted. Verkstedet vårt er en del av den renommerte Sjekkpunkt-kjeden, i tillegg til at vi er et autorisert Peugeot-verksted. Vi har en sunn og solid økonomi, og har levert gode resultater i en årrekke og investerer gledelig i nytt utstyr som skal gjøre oss mer effektive i fremtiden.

Ta turen innom oss for en hyggelig bilprat, enten du skal ha bilen på service, har fått skade eller trenger en nesten ny bil.